Familie består af mennesker, der elsker dig ubetinget, ligesom englene gør.

Familie er de mennesker i dit liv, der ønsker dig i deres liv, accepterer dig og respekterer dig for den, du er, og det du gør.

Ligesom englene elsker de dig ubetinget som en familie❣️

Slip de traditionelle tanker omkring familie.

Slip de traditionelle tanker omkring familie. Det behøver ikke være blod eller juridiske papirer, der gør jer til familie.
Mange taler meget om RIGTIG familie. Disse mennesker, jeg beskriver ovenfor – DET er RIGTIG FAMILIE❣️

Vis tillid.

Disse mennesker findes også i dit liv, hvis du tør lukke dem ind.

Vis dem, at du gensidigt respekterer, accepterer og ønsker dem, i DIT liv. Det kan være ved en kærlig handling, ord eller bare at være der for dem, det ved du bedst selv. Hav tålmodighed med dem og bær over med deres særheder.

Englene.

Englene elsker dig ligeledes ubetinget. De ser ikke på dine fejl og mangler eller på de ting, du har gjort forkert. De vil ALTID støtte dig og hjælpe dig, hvis du beder om deres hjælp. De vil heller aldrig forlade dig. De træder i baggrunden, når du ikke giver udtryk for deres hjælp eller ønske om tilstedeværelse, men står klar, hvis du behøver dem.

Min historie

Jeg har selv været igennem det både at blive fravalgt, men også at blive tilvalgt. Gennem hele min opvækst har jeg mærket efter, hvad der egentlig føles som rigtig familie.

Jeg voksede op med både biologiske og adoptiv familierelationer, fordi jeg blev fjernet fra min biologiske mor, da jeg var 1½ år. Så hele mit liv har jeg oplevet det både at blive fravalgt men også tilvalgt.
Når jeg har følt mig helt alene, har jeg fået hjælp af englene til at finde min grounding, finde troende på kærlighed og familie. Og de har vist mig vej til de rette mennesker, vist mig alternativer, der har givet ro og mening hos mig, så jeg ikke følte mig så ensom og forladt.
Jeg har været igennem de hårde processer, når det har været familie, der har været rigtig tæt på, der ikke vil acceptere og respektere mig for den, jeg er, eller det jeg gør, ej heller har ønsket mig i deres liv. Jeg har også været den person, der har sagt farvel af samme årsager.

Jeg har stadig masser af den traditionelle familie, både biologisk som adoptiv, som jeg værdsætter utroligt højt, men jeg har også familie, der er blevet min familie, fordi de er mennesker, der ønsker mig i deres liv, accepterer mig og respekterer mig for den, jeg er, og det jeg gør.

Jeg kan hjælpe dig.

Står du i processen kan jeg hjælpe dig gennem den. Jeg kan hjælpe dig gennem sorgen, glæden, reaktionerne samt give dig redskaber til, hvordan du tackler og handler i de forskellige situationer.
Det er vigtigt ikke at give op, ikke at holde fast i ensomheden eller ked-af-det-heden ej heller vreden. Tænk på, når der lukkes en dør, så åbnes en ny, og det gælder også relationer. Også familierelationer.

Jeg kan hjælpe dig både gennem samtale, men også gennem kropsterapi, så din oplevelse og følelser ikke forbliver i kroppen. Vi skal have HELE dig videre i livet, ikke kun dit hoved og dine rationelle tanker.

Kontakt mig gerne

Du er velkommen til at kontakte mig for en kort uforpligtende samtale, så vi sammen kan finde ud af, hvad du har behov for. Skriv eller ring tlf. 91 52 25 52.

Læs mere om mulige forløb her

Hvorfor har vi det så svært ved at tage imod en kompliment på en god måde? ??

Hvordan får du det, når nogen giver dig en komplement? ????

Måske tror du dem ikke og kommer med affejende bemærkninger, der ødelægger virkningen af komplimentet?

Hvordan får du det, når du giver nogen en kompliment og vedkommende ikke tager imod den?
Ville du gide gøre det igen? ??

Ja, det kan være svært! Men øv dig i bare at sige “tak”, når nogen siger noget pænt om dig. ?

Tag imod en kompliment og du vil blive fyldt op med den gode effekt heraf.
Og det samme vil personen, der giver dig den ?

KH Julie

Jeg elsker den sætning❣️

Sandt vi kan ikke leve på kærlighed og kildevand alene, men vi kan gå meget igennem, hvis vi føler os elsket.

Den følelse af, ikke at føle sig elsket, kan fylde så meget, at den begrænser en i at lykkes på så mange områder i ens liv. Den er også med til at nedbryde ens selvværd.

Jeg har selv siddet med den følelse gennem mange år som barn. Det har haft forskellige indvirkninger på mit liv både som barn, teenager og voksen. Jeg tillærte mig bl.a. at kærlighed skulle man gøre sig fortjent til, og den kunne sagtens tages tilbage. Jeg fandt mig i meget for kærlighedens skyld, og “straffede” i det skjulte for at få balance hos mig selv.

Jeg har idag et helt andet forhold til kærlighed. Jeg føler mig fuldt ud elsket. Jeg elsker også af hele mit hjerte uden forbehold eller regnskab. ❤️

Jeg viser og fortæller mine egne børn, at de er elsket med ALT, hvad de indeholder – UDEN undtagelse❣️Lytter til, hvordan de hver i sær har behov for at mærke, at de er elsket, og sørger for på bedste vis, at de får fyldt op på kærlighed. ?

Vi er nemlig ikke ens, hverken i behov eller den måde vi viser kærlighed – Der bliver det lidt et kompromis, når det gælder de nærmeste. For giver du kun det, du selv har behov for, risikerer du, at modtageren intet får, hvis de føler, kærlighed er noget andet.
Så få snakket sammen, hvis du til tider føler dig uelsket❣️
Det kan sagtens bunde i misforståelse af hinandens kærlighedssprog.

Har du vist kærlighed til en du holder af idag? ❤️

KH Julie

Når din sjæl lider under brud og tab, kan et stærkt hjerte bære dig igennem, til det lykkedes for sjælen at hele op ❤️

Vores sjæl er ikke altid hel, men den kan heles. Her bliver vores hjerte vores beskytter, indtil sjælen er helet.

Hvorfor er vores sjæl ikke intakt?

Ideelt set burde vores sjæl være intakt.
Men fordi vi oplever ting gennem livet, der kan være traumatiske, vil det påvirke vores sjæl, og der vil komme brud på den som små sprækker eller fragmenter.

Hvad er forskellen på sjæl og ånd?

Vores sjæl er vores bevidsthed, så med andre ord bliver vores erindringer og oplevelser lagret, og når vi dør, tager vi det hele med os videre. Det samme gør sig gældende for vores håb og tro.

Vores ånd er her vores vilje og fysiske styrke kommer til udtryk og dit ego. Din ånd kan fx holde dig gående fysisk, mens du leder efter muligheder for at blive helbredt.

Så ånd og sjæl er to forskellige dele af dig. ?

Billede af en elefant, der bliver fløjet over en eng af en luftballon. Blogindlæg med en øvelse til at blive fri til at lukke de positive forandringer ind i dit liv og samtidigt slippe dit "burde"-offer, der hænger fast i skyldfølelser.

Negativt tankemønster overskygger de positive ting i livet

Jeg oplever ofte, at mine klienter er lidt hårde ved sig selv. Særligt når det gælder forventningerne til sig selv om, hvad de burde. Jeg kan sågar selv falde i fælden en gang i mellem. Det er kun menneskeligt. 

Men det bliver hurtigt et negativt tankemønster, og dét skal vi væk fra. Det fylder og overskygger de positive ting i livet. 

Bliv fri til at lukke positive forandringer ind i dit liv

Det kan være utroligt svært at ændre dette tankemønster, men med en lille øvelse, kan du slippe rollen som “burde”-offer, der hænger fast i skyldsfølelser, og blive fri til at lukke positive forandringer ind i dit liv. 

Læs mere

Bed om hjælp og hav tillid til, at du bliver lyttet til.

Fortæl, hvad du ønsker dig, vær specifik og hav tillid til, at det kommer til dig. ?

Sådan kan englene være en kæmpe hjælp for dig.

Brug dem, da de er her for din skyld og vil meget gerne hjælpe dig. ❤️

KH
Julie

Ferietid på den fede måde

Elsker familietid – elsker ferie med børn, mand og hund ❤️

Vi er en familie på 5 – 6 med hunden. Og som mor i familien, så er jeg bare rigtig meget på. Det kan være til snak, underholdning, omsorg, pligter… ja, listen fortsætter. Det er også super dejligt, men det er ikke alt sammen noget, der giver mig energi. 

Jeg bliver træt, når jeg mangler energi, og så har jeg ikke altid samme tålmodighed med fx børnenes skænderier eller rodet de efterlader sig. Det samme gælder jo også for de andre. De bliver også trætte af hele tiden at skulle være på på den ene eller anden måde. 

Men det behøver ikke at være sådan. Vi behøver ikke at komme helt derud, hvor det ikke føles dejligt og skønt at holde ferie sammen som familie. 

Vi har fundet en løsning, der fungerer rigtig godt for os alle 5. Læs mere

Forskning viser at jo mere vi føler os i stand til at udtrykke os positivt i vores omgivelser, jo mere afslappede og glade bliver vi.

Gør hver dag bevidste noget for at gøre dine omgivelser smukkere.

Lidt inspiration kunne være:

Læs mere

Du kender det måske godt, når det bliver weekend og ferietid, så ligger du i sengen syg og sløj? ?? Du har arbejdet alt for meget, haft kalenderen overbooket med aftaler og planer. ?

Læs mere

Det gør rigtig mange af mine massageklienter ??

Det er en af de fede effekter, der er ved at få en massage.

Der bliver løsnet godt op i kroppens spændinger, der ofte kommer ved almindelig brug og gøren. Andre pga. arbejdsstillinger og sport eller deres handicap ⭐️

Det er vigtigt, at du får en ordentlig nattesøvn❣️Kroppen heler og får fornyet energi, når du sover ?

Vil du også gerne have en bedre nattesøvn? ? 

Så kan du bestille en tid her

KH Julie