Familie består af mennesker, der elsker dig ubetinget, ligesom englene gør.

Familie er de mennesker i dit liv, der ønsker dig i deres liv, accepterer dig og respekterer dig for den, du er, og det du gør.

Ligesom englene elsker de dig ubetinget som en familie❣️

Slip de traditionelle tanker omkring familie.

Slip de traditionelle tanker omkring familie. Det behøver ikke være blod eller juridiske papirer, der gør jer til familie.
Mange taler meget om RIGTIG familie. Disse mennesker, jeg beskriver ovenfor – DET er RIGTIG FAMILIE❣️

Vis tillid.

Disse mennesker findes også i dit liv, hvis du tør lukke dem ind.

Vis dem, at du gensidigt respekterer, accepterer og ønsker dem, i DIT liv. Det kan være ved en kærlig handling, ord eller bare at være der for dem, det ved du bedst selv. Hav tålmodighed med dem og bær over med deres særheder.

Englene.

Englene elsker dig ligeledes ubetinget. De ser ikke på dine fejl og mangler eller på de ting, du har gjort forkert. De vil ALTID støtte dig og hjælpe dig, hvis du beder om deres hjælp. De vil heller aldrig forlade dig. De træder i baggrunden, når du ikke giver udtryk for deres hjælp eller ønske om tilstedeværelse, men står klar, hvis du behøver dem.

Min historie

Jeg har selv været igennem det både at blive fravalgt, men også at blive tilvalgt. Gennem hele min opvækst har jeg mærket efter, hvad der egentlig føles som rigtig familie.

Jeg voksede op med både biologiske og adoptiv familierelationer, fordi jeg blev fjernet fra min biologiske mor, da jeg var 1½ år. Så hele mit liv har jeg oplevet det både at blive fravalgt men også tilvalgt.
Når jeg har følt mig helt alene, har jeg fået hjælp af englene til at finde min grounding, finde troende på kærlighed og familie. Og de har vist mig vej til de rette mennesker, vist mig alternativer, der har givet ro og mening hos mig, så jeg ikke følte mig så ensom og forladt.
Jeg har været igennem de hårde processer, når det har været familie, der har været rigtig tæt på, der ikke vil acceptere og respektere mig for den, jeg er, eller det jeg gør, ej heller har ønsket mig i deres liv. Jeg har også været den person, der har sagt farvel af samme årsager.

Jeg har stadig masser af den traditionelle familie, både biologisk som adoptiv, som jeg værdsætter utroligt højt, men jeg har også familie, der er blevet min familie, fordi de er mennesker, der ønsker mig i deres liv, accepterer mig og respekterer mig for den, jeg er, og det jeg gør.

Jeg kan hjælpe dig.

Står du i processen kan jeg hjælpe dig gennem den. Jeg kan hjælpe dig gennem sorgen, glæden, reaktionerne samt give dig redskaber til, hvordan du tackler og handler i de forskellige situationer.
Det er vigtigt ikke at give op, ikke at holde fast i ensomheden eller ked-af-det-heden ej heller vreden. Tænk på, når der lukkes en dør, så åbnes en ny, og det gælder også relationer. Også familierelationer.

Jeg kan hjælpe dig både gennem samtale, men også gennem kropsterapi, så din oplevelse og følelser ikke forbliver i kroppen. Vi skal have HELE dig videre i livet, ikke kun dit hoved og dine rationelle tanker.

Kontakt mig gerne

Du er velkommen til at kontakte mig for en kort uforpligtende samtale, så vi sammen kan finde ud af, hvad du har behov for. Skriv eller ring tlf. 91 52 25 52.

Læs mere om mulige forløb her