• TERAPEUTEN

Om mig og Soulwave

Hvad driver mig

Det vigtigste for mig er at hjælpe DIG til, at DU finder DIN vej, uanset hvilken behandlingsform du vælger hos mig. For nogle sker det hurtigt, for andre tager det tid. Vi heler forskelligt, da vi hver har vores historie.

Det bedste jeg ved på en arbejdsdag er, når jeg ser, at mine behandlinger virker ved at støtte og hjælpe mine klienter til at gennemføre konkrete forandringer, de brændende ønsker sig.

Lokation

Klinikken har jeg valgt at indrette hjemme, da jeg havde et egnet lokale i kælderen hertil med egen indgang.

Alternativ behandler

Personlig udvikling, adfærd og tankemønstre har optaget mig siden start tyverne. Jeg har taget utal af kurser, workshops, kortere og længere uddannelser, hvor jeg har den viden, jeg har idag.

I slut tyverne blev det spirituelle for alvor en stor del af mit liv. Her har jeg også deltaget i mange kurser, workshops og det er også blevet til et par uddannelser.

I 2010 blev jeg certificeret NLP Business Practitioner og mit ønske om at hjælpe andre med at finde deres vej og lykke voksede.  Jeg så, hvad det kunne gøre for den enkelte incl. mig selv. Men også hvordan det kunne bruges i erhvervslivet.
Jeg har efterfølgende taget en terapeutuddannelse i samtaleterapi og healingsmassage samt afspændingsmassage, med specialer i Drømmetydning samt Spektralhealing og Intuition, som jeg afsluttede i 2016.

Mit valg af kundergrupper

Egen erfaring af at være hårdt ramt gennem flere måneder af stress og udbrændthed, og processen i at blive et helt menneske igen, gjorde udslaget for mig. Jeg ville hjælpe andre med at få balance i krop og sind og forstå vigtigheden i at have begge dele med i processen.

Jeg bliver bekræftet igen og igen, at det ikke er muligt at blive hel ved kun at fixe følelser og tanker i hovedet, hvis du ikke også bearbejder følelserne og oplevelserne, der har sat sig i kroppen.

Børn har også altid været en stor del af mit liv. Jeg er selv mor til tre piger og elsker rollen som mor.
Mit hjerte er hos dem, der har det svært og har brug for hjælp. Jeg har været manges talerør. Hjulpet mange børn med at forstå voksne og andre børns reaktioner. Givet dem redskaber til at klare en hverdag, der kan være fyldt med udfordringer og indtryk.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp, så kan vi tage en uforpligtende samtale.

Tør du?

Blive den bedste udgave af dig selv?

Skønhed

Skønhed både indefra og udenpå

Du kender det sikkert godt, at nogle mennesker stråler på en helt særlig måde, uden de nødvendigvis har gjort sig umage med hverken tøj, hår og sminke. Det er den indre skønhed, der kommer til udtryk. Den kan vise sig, hvis man fx har det rigtig godt inden i eller er super glad for noget, der er sket eller vil ske. Humøret stiger og der kommer en glød og udstråling over dig.

Skønhed kan også vise sig fra det ydre. Det øjet ser. Jeg har selv været en anden udgave i mine yngre år. Det har naturligt ændret sig med tiden, men nogle gange kan jeg godt stoppe op og tænke, hvornår ændrede det sig? Kan jeg gøre noget ved det, og vil jeg gøre noget ved det? Hvis det gør mig ked af det, og jeg føler det hindre mig i at leve mit liv fuldt ud, så ja.

Jeg kan hjælpe dig med at finde din indre skøndhed frem med samtale-og kropsterapi. Og jeg har en masse dejlige ansigts-og kropsbehandlinger samt produkter fyldt med alt det gode fra naturen, der kan hjælpe dig med din ydre skønhed 

Behandling i trygge og omsorgsfulde omgivelser

Du vil blive mødt der, hvor DU er i DIN proces. Du vil blive mødt med nærvær og respekt for dine grænser. Vi vil sammen finde ud af, hvad der kan hjælpe DIG, der hvor DU gerne vil hen. Det kan blive en enkelt eller flere behandlinger, alt efter, hvad DU gerne vil med behandlingen.
Jeg vil selvfølgelig have nogle anbefalinger klar til dig.

Hvis der skal ske større ændringer hos dig, vil dette være en proces, som vil kræve et forløb over flere gange alt fra 1 gang om ugen til op til ca. 1 måneds mellemrum.

Hvis det handler om velvære anbefales det fx at du kommer til en behandling ca. 1 gang i måneden for at holde det ved lige.
Det er der  mange, der vælger at gøre med fx massagebehandlingerne.

Hold dig opdateret med tilbud og gode behandlingsråd.