Om mig og Soulwave

Vigtig info

Klinikken er lukket pga. sygdom. Jeg fik konstateret kræft i januar 2020. Jeg har været igennem operationer, kemo-og strålebehandlinger. Det hjalp mig til at blive kræftfri, men det har også medført, at jeg har fået en masse senfølger og følgesygdomme, som jeg stadig får hjælp med. Jeg kan ikke sige noget om min fremtid, da jeg som sagt stadig går til behandlinger og får medicin. Men det betyder desværre også, at klinikken har lukket for behandlinger på uvis tid.

Hvad driver mig

Det vigtigste for mig er at hjælpe DIG til, at DU finder DIN vej, uanset hvilken behandlingsform du vælger hos mig. For nogle sker det hurtigt, for andre tager det tid. Vi heler forskelligt, da vi hver har vores historie.

Det bedste jeg ved på en arbejdsdag er, når jeg ser, at mine behandlinger virker ved at støtte og hjælpe mine klienter til at gennemføre konkrete forandringer, de brændende ønsker sig.

Lokation

Klinikken har jeg valgt at indrette hjemme, da jeg havde et egnet lokale i kælderen hertil med egen indgang.

Alternativ behandler

Personlig udvikling, adfærd og tankemønstre har optaget mig siden start tyverne. Jeg har taget utal af kurser, workshops, kortere og længere uddannelser, hvor jeg har den viden, jeg har idag.

I slut tyverne blev det spirituelle for alvor en stor del af mit liv. Her har jeg også deltaget i mange kurser, workshops og det er også blevet til et par uddannelser.

I 2010 blev jeg certificeret NLP Business Practitioner og mit ønske om at hjælpe andre med at finde deres vej og lykke voksede.  Jeg så, hvad det kunne gøre for den enkelte incl. mig selv. Men også hvordan det kunne bruges i erhvervslivet.
Jeg har efterfølgende taget en terapeutuddannelse i samtaleterapi og healingsmassage samt afspændingsmassage, med specialer i Drømmetydning samt Spektralhealing og Intuition, som jeg afsluttede i 2016.

Mit valg af kundergrupper

Egen erfaring af at være hårdt ramt gennem flere måneder af stress og udbrændthed, og processen i at blive et helt menneske igen, gjorde udslaget for mig. Jeg ville hjælpe andre med at få balance i krop og sind og forstå vigtigheden i at have begge dele med i processen.

Jeg bliver bekræftet igen og igen, at det ikke er muligt at blive hel ved kun at fixe følelser og tanker i hovedet, hvis du ikke også bearbejder følelserne og oplevelserne, der har sat sig i kroppen.

Børn har også altid været en stor del af mit liv. Jeg er selv mor til tre piger og elsker rollen som mor.
Mit hjerte er hos dem, der har det svært og har brug for hjælp. Jeg har været manges talerør. Hjulpet mange børn med at forstå voksne og andre børns reaktioner. Givet dem redskaber til at klare en hverdag, der kan være fyldt med udfordringer og indtryk.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp, så kan vi tage en uforpligtende samtale.