• Coaching/Samtale

    Lev livet fuldt!

Lev dit liv fuldt ud!

Hvad kan coaching gøre for dig?

  • Booste dit selvværd og selvfølelse.
  • Hjælpe dig med at finde DIN vej, få gjort dine drømme til virkelighed med redskaber til at nå dem.
  • Hjælpe dig i forskellige situationer med relationer. Her kan være tale om konflikter, vrede, irritationer, afmagt mv.
  • Fobier – så du ikke er hæmmet i din hverdag.

Hvorfor er det dig, der skal ændre dig?

Det kan være en umulig kamp at ændre andre mennesker.Du kan i stedet vælge at ændre dine egne reaktioner og oplevelser af andre menneskers handling, væremåde og i dine øjne uhensigtsmæssige vaner.

Synes du ikke, at det ville være det værd, når det kan gøre din hverdag gladere og mere ubekymret?

Hverdags irritationer – slip dem!

En typisk situation kunne være, at du dagligt irriterer dig over et eller andet ved din kæreste eller børnene fx at de hver dag smider sin taske eller stiller sine sko et sted, du absolut ikke synes er hensigtsmæssigt, fordi alle falder over dem, eller det ser rodet ud. Du skælder ud, og der kommer dårlig stemning i hjemmet.

Med nogle super effektive NLP teknikker, kan du ændre dit reaktionsmønster, så det ikke fylder hos dig og dræner dig for energi. Du vil ikke længere opleve det som en irritation og dermed vil det ikke påvirke dit humør og dermed heller ikke de andres. Det bliver nemmere at tale om tingene og lave ændringer sammen.

Relationer – hvad gør man, når de er svære?

Du kan have en kollega eller et familiemedlem, som du er nødt til at forholde dig til, men du føler, at jeres relation er dårlig, eller at personen tricker en negativ følelse i dig og frembringer fx et dårligt selvværd.

Det er ikke nødvendigt at tage den store konfrontation

Du kan nemlig få hjælp til at ændre ved og lave balance i din måde at opleve jeres relation på, uden du behøver at tage den store konflikt herom med pågældende.

En case fra klinikken:

“En klient, lad os kalde pågældende Anna, kom med problemet, at når hun deltog ved familiekomsammen, irriterede det hende så meget, at et af familiemedlemmerne altid sad med sin mobiltelefon og var mere optaget af den, end på at være sammen med resten af selskabet. Familiemedlemmet forlod maden, hvis telefonen ringede, stoppede en samtale, hvis der kom en sms ind mv.
Det fyldte så meget hos Anna, at hun ikke kunne nyde noget ved disse besøg.
Til sidst orkede hun ikke længere samvær med dette familiemedlem, men hun følte, at hun var nødt til at forholde sig til personen.
Anna vidste, at der aldrig ville komme noget godt ud af at konfrontere pågældende, så vi tog i stedet fat i Annas måde at opleve og reagere på i forhold til familiemedlemmet og dennes mobilafhængighed.
Efter sesionen fik jeg en tilbagemelding fra Anna, at det havde været hyggeligt ved den efterfølgende familiesammenkomst, og Anna havde slet ikke bemærket familiemedlemmets telefoni, selvom dét ikke havde ændret sig. Anna havde til og med gået efter familiemedlemmet for at aflevere mobiltelefonen, da pågældende havde glemt den på vej hjem.”

Skillevej – ny livsstil, nyt job, ny bolig, relationer

Du står et sted i dit liv, hvor du ikke ved, hvilken vej du skal vælge fx. job, bolig, relationer, uddannelse mv. Der behøver ikke at være tale om store livsændrende beslutninger, men det kan være noget, som fylder rigtig meget hos dig her og nu. Du har svært ved at se din rette løsning eller vej ud af.
Det kan du få hjælp til gennem coaching, så DU træffer den rette beslutning for lige netop DIG.

Drømme KAN blive til virkelighed

Har du et kæmpe stort ønske om at gennemføre noget betydningsfuldt for DIG, men du føler ikke, at det nogensinde bliver til andet end en drøm?
Gennem coaching får du hjælp til få din drøm til at blive opnåelig. Hjælp til selv at planlægge og tilrettelægge det.
Det kan være personlige mål, som fx. at tabe sig, komme i bedre form eller boligforbedring som fx en ny terrasse el.lign.
Intet er for småt eller for stort!

Fobi – bliv fri af den!

Er du hæmmet i hverdagen fx når

  • Du skal ud at rejse, at så du vælger den besværlige løsning med bil, tog eller bus, fordi du ikke kan lide at flyve?
  • Kan du ikke nyde en dag i svømmehallen med børnene eller en tur på stranden, fordi du ikke bryder dig om at være i vandet?
  • Tager du altid trapperne, fordi du ikke kan lide at tage elevatoren i eller bliver utilpas, når du befinder dig i små rum.
  • Bliver du nede på jorden, når de andre går op i de høje attraktioner og forlystelser og du har svært ved at nyde en smuk udsigt, hvis den foregår oppe i højderne.

Ovennævnte er kun et udpluk af de mest almindelig udfordringer, jeg hjælper mine klienter med.

Jeg har flere gode teknikker til at hjælpe dig med lige netop din fobi. Der er ikke noget værre, end at være hæmmet af en fobi. Det giver dig kun begrænsninger i din hverdag. Der er også den ulempe ved en fobi, at du  meget nemt ubevidst kan videregive den til dit barn.

Få hjælp til at komme af med tankemylderet eller få bearbejdet ting fra dit liv.

Hvad kan samtale gøre for dig?

Du har mulighed for at fortælle om de ting, der fylder hos dig og som kan være svære at snakke om med dine nærmeste. Du kan tale frit, da modtager ikke har følelser i klemme. Samtalen er fortrolig.

Mulighederne er mange, så står du og har brug for hjælp eller synes livet et lidt svært, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Pris

45 minutter 500 kr.